
7 اشتباه مرگبار مالی و حسابداری در شرکتهای نوپا
7 اشتباه مرگبار مالی و حسابداری در شرکتهای نوپا
حسابداری و بخش مالی در شرکتهای نوپا اهمیت زیادی دارد. کارآفرینان برای موفقیت در کسب و کار کوچک خود باید به مسائل مالی توجه زیادی داشته باشند. در اینجا 7 اشتباه مرگبار کارآفرینان در بخش مالی که میتواند آسیبهای جدی به کسب و کار آنها وارد کند، مورد بحث و بررسی قرار میگیرد.
1-عدم به روز رسانی دادههای مالی: این اولین مشکل شرکتهای کوچک و نوپا است. هرچند گفتن این که باید اطلاعات مالی به صورت دقیقی ثبت شود ساده است، اما در عمل مشکلاتی بوجود میآید. بنابراین بهتر است حسابداری دقیق همیشه انجام شود که این کار با استفاده از نرمافزارهای هوشمند جدید تسهیل میشود.
2-فقدان بودجهبندی سالانه و پیشبینی مالی: اگر شما نتوانید برآورد هزینههای سالانه ارزیابی کنید، چگونه میتوانید مطمئن شوید که در مسیر صحیحی گام برمیدارید. دادهها بسیار مهم هستند از روی دادههای مالی میتوان چشمانداز کسب و کار را بررسی کرد و روندها و پیشبینیهای صحیح از ادامه کار داشت.
3-عدم مشاوره با یک حسابدار حرفهای: با یک مشاور مالی قوی گفتگو کنید. نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که از میان 400 شرکت آمارگیری شده، 65 درصد آنها حداقل یک بار در ماه با یک حسابدار حرفهای مشورت میکنند.
4-دستهبندی نکردن پرسنل: با برونسپاری بیشتر کارها، بحث طبقهبندی پرسنل اهمیت بیشتری پیدا میکند. این که چه افرادی به چه اطلاعاتی دسترسی دارند اهمیت زیادی دارد. گاهی یک بیاحتیاطی میتواند شما را پای میز دادگاه به دلیل مسائل امنیتی ببرد.
5-عدم توجه به دایره مسئولیتهای شرکت: شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تعاونی، شرکت دانشبنیان و غیره هر یک از محدودیت و اختیاراتی برخوردار هستند که باید به آنها توجه کرد.
6-طبقهبندی اشتباه در کسب و کار: انتخاب نوع شرکت (مسئولیت محدود، تعاونی و...) اهمیت زیادی دارد. در مورد این موضوع باید اندیشید. این که چه طبقهای برای کسب و کار شما مفید است اهمیت زیادی دارد.
7-تداخل هزینههای شخصی و اداری: شرکتهای نوپا از برخی معافیتها و مزایای مالیاتی برخوردار هستند که این ویژگیها در مورد همه شرکتها صادق نیست. مراقب باشید از این مزایای در چارچوب قانونی استفاده کنید. ممیزهای مالیاتی نسبت به این موضوعات بسیار حساس هستند.
سلامت مالی چیزی است که باید در 365 روز سال به آن اندیشید. از گناهان مالی پرهیز کنید و ساختاری مالی سالمی برای کسب و کار خود ایجاد کنید.منبع: