
انکوباتورهای کسب وکار، کلید موفقیت شرکتهای فناور نوپا
انکوباتورهای کسب وکار، کلید موفقیت شرکتهای...
شما ایده خوبی دارید، یک دانشمند یا مهندس هستید اما مهارت کمی برای راهاندازی کسب و کار دارید. تجربه بسیار کمی برای نوشتن یک برنامه کسب و جمعآوری سرمایه برای راهاندازی کسب و کاردارید. همه این مهارتها برای راهاندازی کسب و کار ضروری است. حالا باید چه کنید تا شرکت نوپای شما در حوزه فناوری بالا تشکیل شود؟
یکی از بهترین کارهایی که به شما توصیه میشود، پیوستن به انکوباتورهای کسب و کار است.
انکوباتورهای کسب و کار، برنامههایی هستند که معمولا به صورت مشترک میان بخش دولتی و خصوصی به اجرا در میآید. در این انکوباتورها، فضای کاری با قیمت پایین (معمولا 50 درصد کمتر از نرخ معمول بازار) در اختیار کارآفرین قرار میگیرد و همچنین زیرساختهایی نظیر فضای آزمایشگاهی مناسب و IT برای کارآفرین فراهم میشود. یافتن سرمایهگذار یکی از اولویتهای اصلی برای شرکتهای نوپا است.
یکی از مزایای انکوباتورها این است که شرکتهای نوپا در فضای تعاملی بسیار خوبی قرار میگیرند. این شرکتها میتوانند با شرکتهای مختلف ارتباط برقرار کرده و از پروژهها و چالشهای دیگر مطلع شوند. بنابراین کارآفرینان میتواند با فضای بیرون از کسب و کار خود نیز تعامل داشته باشند و از این راه تجربه کسب کنند.
ماهیت انکوباتورها، غیرانتفاعی بوده و سرمایه خود را از بخش دولتی و دانشگاهی تامین میکنند. انکوباتورها از نقطه نظر اندازه و نوع، بسیار متنوع بوده و برخی روی حوزههایی خاصی متمرکز هستند. گرفتن پذیرش از سوی انکوباتورها توسط شرکتهای فناور نوپا کار دشواری است. شرکتها باید بتوانند تمام نیازمندیهای مورد نظر انکوباتورها را فراهم کرده و نشان دهند که شرایط وارد شدن به این محیط را دارا هستند.
وارد شدن به انکوباتورها بسیار زمانبر و پردردسر است اما ارزشمند است. براساس گزارش منتشر شده توسط انجمن انکوباتور ملی کسب و کار (NBIA) هشتاد و هفت درصد شرکتهایی فعال در انکوباتور، بعد از ترک این انکوباتورها، موفق هستند.
منبع:
https://www.asme.org/engineering-topics/articles/high-tech-startups/incubators-key-to-success-for-high-tech-startups